Kaartverkoop

Online
De snelste methode. U vult op onze website het bestelformulier in en rekent online af. De servicekosten bedragen € 0,75  per kaartje of abonnement. De kaartjes worden per e-mail opgestuurd.
 
Persoonlijk
Kaartjes zijn ook te koop aan de ingang van de concertzaal, vanaf 45 minuten voor aanvang van het concert. Contant of pinbetaling mogelijk. Als een concert is uitverkocht en er geen verkoop aan de zaal is, wordt dat tijdig op onze website www.musantica.nl vermeld. 
 
Schriftelijk 
Vraagt u een bestelformulier aan via office@musantica.nl; de kosten per bestelling bedragen € 3,50. Wij sturen wij u de kaarten toe met een factuur.
 
Abonnementen en vroegboekkorting 
Bij bestellingen voor 7 september 2023 krijgt u € 2 korting op losse kaarten. Wilt u niets missen? Neem dan een abonnement en profiteer van nog ruimere korting. 
 
Korting voor muziekstudenten 
Conservatoriumstudenten betalen € 5 voor concerten in de series Oude Muziek Nieuw en Oude Muziek op Duivenvoorde. Zij hebben gratis toegang tot de concerten in Barok op Vrijdag. Ook in de serie Haags Barokcafé hebben zij gratis toegang, maar alleen na reservering via office@musantica.nl (mits er plaatsen beschikbaar zijn). Kortingskaarten uitsluitend verkrijgbaar aan  de concertkassa. 
 
Korting voor jongeren onder 27 
Jongeren onder de 27 jaar betalen € 10 voor concerten in de series Oude Muziek Nieuw en Oude Muziek op Duivenvoorde en € 5 in de series Barok op Vrijdag en Haags Barokcafé. Kortingskaarten uitsluitend verkrijgbaar aan  de concertkassa.