Laatste nieuws

In de persconferentie van 28 september kondigden de minister-president en de minister van Volksgezondheid nadere beperkende maatregelen aan, zowel landelijk als speciaal voor Den Haag. Voor de Musica Antica-agenda houden de maatregelen sindsdien in dat er bij ieder concert niet meer dan 30 bezoekers aanwezig mogen zijn.

Musica Antica volgt vanzelfsprekend de aanwijzingen van de Rijksoverheid, de Gemeente Den Haag en de Veiligheidregio Haaglanden. Veiligheid van bezoekers èn musici staat bij ons voorop.

In de voorverkoop werden meer kaartjes verkocht voor onze meeste concerten dan het nu toegestane maximum van 30 bezoekers. De verkoop hebben wij voor dit moment daarom gesloten. Voor deze concerten placeert Musica Antica de bezoekers op volgorde van ontvangst van hun bestellingen. Met iedere besteller neemt Musica Antica per e-mail contact op. Degenen die helaas niet in het concert van hun voorkeur geplaceerd kunnen worden, zullen we voorstellen om, indien mogelijk, met hun kaartje naar het andere concert van die dag te gaan, of hun kaartje te behouden voor een later concert van Musica Antica. Daarnaast bestaat ook de keuze tot restitutie van de kaartprijs èn de mogelijkheid om de culturele sector te ondersteunen en het aankoopbedrag aan Musica Antica te doneren.

De informatie op deze pagina wordt voortdurend geüpdated.